Most GLAM 2017: Dahlia Nadirah

Personaliti

Most GLAM 2017: Dahlia Nadirah

71

Bergelumang dalam dunia korporat selama 10 tahun, Dahlia Nadirah, ingin mencabar dirinya untuk menerajui perusahaan miliknya sendiri. Dia menjadikan ibunya sebagai ikon dalam gelanggang perniagaan.

 

“Kejayaan saya yang sebenar adalah apabila saya mendapat maklum balas sebanyak 99 peratus daripada pelanggan yang memberitahu gincu SO.LEK amat senang dipakai dan tidak mengeringkan bibir.” Terkini, SO.LEK akan melebarkan empayar dengan produk penjagaan kulit yang dijangka  pada awal tahun depan.

 

Bagi yang sudah menceburi dunia perniagaan berhadapan dengan cabaran adalah lumrah. Dahlia akui semangatnya  ada kala turun merudum dan adakal kembali berkobar-kobar untuk mengemudi perniagaan ini. Dan empunya diri memberitahu dia sangat beruntun kerana adiknya adalah sumber motivasinya untuk terus cekal dalam perniagaan kosmetik yang banyak persaingan ini.

 

In business, you just need to keep pushing yourself to the limit and to those who want to create a start-up, my advice is stop thinking. Just do it!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *