Why not give yourself a boost?

Berita, Cantik

Why not give yourself a boost?

616

Menuju ke 2020, saya akui  ramai di antara anda mempunyai senarai resolusi tahun Baru. Ya, pastinya makan lebih sihat, bersenam lebih, memberi perhatian kepada kondisi kulit wajah,  dimana inilah yang saya lakukan bersama-sama teman baik. Fikir sejenak, apa kata memulakan azam baru dengan self-love, mengapa tidak? Oh semestinya satu keputusan yang bijak dan tepat. Dan dalam mencari pusat kecantikan atau klinik estetik yang memenuhi segala yang diingin juga salah satu dilema.

So, why not give yourself a little motivation? A boost? Saya sandarkan kepercayaan pada Ozhean A.M  Clinic.  Berlabuh megah di jalan Maarof Bangsar, klinik estetik ini menawarkan segalanya yang terbaik daripada Korea ini.

 

Ozhean A.M Clinic, mungkin ramai yang masih asing dengan nama ini kerana ia masih baru di Malaysia. Ozhean adalah nama yang diilhamkan daripada Ocean dalam bahasa German. Dizahirkan oleh kebijaksanaan Dr. Park Ji Youn, seorang ahli dermatologi yang disahkan oleh Lembaga Korea, pengasas kulit dan pembedahan plastik klinik Ozhean (5 cabang & berkembang) di Seoul bersama dengan taktikal dan wawasan Accrelist LTD Singapura & kepercayaan dari estetika A.M (5 cabang & berkembang) di Singapura. Ozhean A.M Clinic adalah epidemi prestij di Malaysia. Klinik Ozhean A.M menawarkan Program Kulit FIT yang terbaik, diadaptasi daripada rawatan seni terkini Korea, hanya untuk rakyat Malaysia.

 

Seleksi rawatan eksklusif  FIT

FIT adalah program kulit premium yang disesuaikan untuk FIT semua kulit. Ozhean A.M Clinic menyesuaikan laser premium, rawatan anti-penuaan dan program muka untuk mencapai keputusan terbaik untuk anda.

TOP 1

FIT PICO Triple PigmentRawatan gabungan yang dirumuskan oleh Dermatologi Korea untuk memudarkan pigmentasi kulit dan menerbitkan kulit seperti porcelin Korea.

TOP 2

FIT Pore Rawatan laser PicoResolve yang terbukti berhasil mengecilkan pori

  TOP 3

AM Signature Baby Skin Booster Gabungan PDRN dan antioksidan untuk membekukan umur kulit.

TOP 4

FIT Volumizing Rawatan yang mengembalikan keremajaan kulit.

TOP 5

FIT V-line Rawatan yang mencair lemak tambahan pada dagu dengan kaedah klinik Korea.

FIT

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Team Ozhean A.M Clinic

Pengarah

Park Ji Youn (M.D, Ph.D)

Dr Park adalah ahli dermatologi yang diperakui oleh Lembaga Pengarah Korea dan emperoleh ijazah Sarjana / Sarjana, Doktor (Perubatan, Jabatan dermatologi) di Republik Korea. Dr Park adalah pengasas klinik Ozhean A.M di Kuala Lumpur, Malaysia, Pengarah klinik pembedahan kulit dan plastik Ozhean di Seoul, Korea Selatan dan juga pengasas rangkaian pembedahan kulit dan plastik Ozhean. Dr Park juga merupakan sebahagian daripada Fellowship Dermatologi di hospital universiti Ajou yang terkenal, Korea Selatan sebelum memulakan Klinik Rangkaian Ozhean yang berjaya. Dengan pengalaman bertahun-tahun sebagai pakar kulit, dia banyak menumpukan masa untuk menghasilkan lebih daripada 30 penerbitan ilmiah di seluruh dunia. Dr Park percaya dalam menghasilkan hasil terbaik untuk pesakitnya menggunakan laser dan peralatan yang paling premium bersama-sama dengan kemahiran dan pengetahuan yang luas. Juga dilantik sebagai Pemimpin Pendapat Utama Serantau Asia untuk Candela Laser Corp.

Your email address will not be published. Required fields are marked *