Terkini Dan Mesti Miliki

Gaya Hidup

Terkini Dan Mesti Miliki

621

Peredaran Musim Fesyen Berkitar Pantas Lantas Menyaksikan Kerancakkan Perasmian Koleksi Terbaru. Glam Berkongsi Apa Yang Terkini Untuk Anda Miliki Musim Ini.

FRED PERRY REXKL Fred Perry tampil dengan nafas baru menerusi siri kolaborasi bersama pereka fesyen dan personaliti terkenal seperti Raf Simons, Nicolas Daley, Made in Japan dan Akane Utsunomiya. Jenama yang mendapat jolokan  label Subkultur, yang menggalakkan seni dan muzik, secara progresif menyusun dirinya sebagai jenama gaya hidup yang didedikasikan untuk membawa budaya Fred Perry ke tahap lebih ekskulsif. Kesemua koleksi ini hanya boleh didapati di Fred Perry REXKL sahaja.

https://www.fredperry.com/

Gambar : ALL IS AMAZING

GARMIN

GARMIN FĒNIX 6 Generasi baharu rangkaian produk utama jam tangan pintar GPS untuk pelbagai sukan, di Malaysia. Dicipta untuk aktitiviti lasak, koleksi FĒNIX 6 hadir dengan Power Manager untuk jangka hayat bateri yang lebih lama dan ciri pemantauan tenaga inovatif. Body BatteryTM yang diperkenalkan buat pertama kali dalam siri FĒNIX  untuk membantu anda menguruskan jadual latihan, masa rehat dan tidur.

Fēnix 6S

Silver with Black Band 2,999, Rose Gold-tone with Powder Gray Band Sapphire 3,950, Carbon Gray DLC with Black Band Sapphire 3,950

Fēnix 6

 Silver with Black Band 2,999,  Carbon Gray DLC with Black Band Sapphire 3,950

Fēnix 6X

Carbon Gray DLC with Black Band Sapphire 4,199, Titanium Carbon Gray DLC with Black Band Pro Solar 4,699, Titanium Carbon Gray DLC with DLC Titanium Bracelet Pro Solar 5,699

www.garmin.com.my

FENIX 6

GARMIN VENU Hadir sebagai aksesori pintar yang mengimbangi  sukan dan fesyen, GARMIN VENU dicipta untuk generasi muda yang aktif mengembara dan lasak bersukan. Menarik, Garmin Venu turut didatangkan dengan teknologi yang bisa waktu tidur a, kadar denyutan jantung, langkah yang diambil sehari, tahap tekanan dan istimewa buat wanita, ia juga menawarkan penjejakan kitaran haid menerusi aplikasi Garmin Connect. Hayat bateri Garmin Venu boleh bertahan sehingga lima hari pada mod jam pintar, manakala mod GPS dengan muzik boleh bertahan sehingga enam jam.

Garmin Venu dijual dengan harga RM1,799 dan boleh didapAai di semua peruncit Garmin dari 9 Oktober 2019

www.garmin.com.my 

GARMIN VENU

Garmin Venu dijual dengan harga RM1,799 dan boleh didapAai di semua peruncit Garmin dari 9 Oktober 2019

FITBIT  Fitbit mengumumkan pelancaran Fitbit Versa 2 ™, smartwatch gaya hidup premium, suara yang dibekalkan dengan ciri-ciri kesihatan, kecergasan dan kemudahan yang lebih canggih yang dikuasakan oleh bateri 5+ hari untuk memaksimumkan siang  dan malam. Fitbit Aria Air ™, Skrin Pintar dan Fitbit Premium, Perkhidmatan Langganan Kesihatan dan Kecergasan Baru.

Fitbit Versa 2 ™: MYR 998
Edisi Khas Fitbit Versa 2 ™: MYR 1068
Fitbit Aria Air ™: MYR 238
Fitbit Premium: MYR 39 sebulan atau MYR 335 setahun
Edisi Khas Fitbit Versa 2 ™ dan Fitbit Versa 2 ™ boleh didapati di Malaysia mulai 15 September 2019; Fitbit Aria Air akan tersedia mulai akhir September 2019

Di cawangan runcit berikut: Semua IT Hypermarket, Denki Terbaik, Rantaian Bandar, Gadget Flash, Harvey Norman, Lazada, Match Thunder & Timekeeper.

https://www.fitbit.com/my/home 

Your email address will not be published. Required fields are marked *